Planează acuzaţii incredibile la adresa unui medic ginecolog din Piteşti. Doctoriţa în vârstă de 65 de ani a fost reţinută pentru că ar fi bătut şi sechestrat o pacientă, apoi i-ar fi luat acesteia rucsacul, în care avea mai multe obiecte de valoare.

Totul pentru că nu s-ar fi înţeles la preţ pentru o întrerupere de sarcină.

Poliţiştii de la Biroul de Investigații Criminale din Piteşti, împreună cu cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au descins la cabinetul doctoriţei în căutare de probe. În urma percheziţiilor, femeia a fost încătuşată. Ea susţine că întreaga operaţiune are doar scopul de a o compromite.

Natașa Nenițoiu, medicul ginecolog acuzat: ”Încearcă să ne păcălească şi să obţină bani prin diverse minciuni. Spun ele că au fost sechestratate. Niciodată în 40 de ani nu am sechestrat pe nimeni!”

Pacienta de 28 de ani care a reclamat-o povesteşte, însă, în detaliu, cu totul altceva. După procedura de întrerupere a sarcinii, medicul Nataşa Nenitoiu i-ar fi cerut mai mulţi bani decât îi spusese iniţial.

Subcomisar Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeș: “Femeia nu s-ar fi înţeles cu pacienta în privinţa onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o alături de o persoană care o însoţea în sala de aşteptare a cabinetului medical, ulterior agresându-le fizic.”

Cele două tinere au reuşit să fugă, dar în cabinet au rămas rucsacul şi pantofii pacientei, care n-a avut încotro şi a plecat desculţă.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit ca Nataşa Nenitoiu exercita profesia de medic fără drept, pentru că nu şi-a vizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România. Femeia îi contrazice, iar o instanţă va stabili cine are dreptate.

Medicul a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Argeş. Este acuzat de lipsire de libertate, tâlhărie, lovire sau alte violențe şi exercitarea unei profesii fără drept.

Nataşa Nenitoiu a mai fost eroina unui scandal în 2014, când o pacientă, care s-a prezentat la consultaţie pentru o eczemă, a reclamat că ar fi fost dezvirginata din neglijenţă.

Atunci, inspectorii sanitari, au făcut un control la cabinetul doctoriţei.

Luminița TItu, purtător de cuvânt DSP Argeș: “DSP Argeş a emis o decizie de suspendare şi o amendă, în anul 2014 pentru acest cabinet, decizie pe care doamna doctor a contestat-o în instanţă”

Şi a avut câştig de cauză, aşa că şi-a reluat activitatea.
În ultimii ani, şi alte paciente s-au plâns, pe internet, că le-a făcut dubioase ori sărace şi că le-a recomandat să meargă la medici “de teapa” lor. Nici una nu a depus, până acum, vreo reclamaţie. coral