Fragmentele osoase gasite pe un camp la doar 30 de kilometri de Caracal apartin unor barbati, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Olt. Cei doi au murit acum 70-80 de ani.

Marti dimineata, Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici” Bucuresti a inaintat Parchetului de pe langa Tribunalul Olt concluziile preliminare ale expertizei antropologice asupra fragmentelor osoase, stabilindu-se ca acestea sunt de origine umana si provin de la scheletele a doi barbati, dintre care unul cu varsta de 25-30 de ani, iar celalalt cu varsta de 40-50 de ani, anunta intr-un comunicat Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, conform Mediafax.

„S-a stabilit, totodata, ca oasele examinate nu prezinta leziuni traumatice sau de alta natura, iar decesul celor doua persoane a survenit cu peste 70-80 ani anterior descoperirii acestora”, adauga sursa citata.

Fragmentele osoase si doua cranii au fost gasite recent pe un camp de langa satul Margheni, comuna Brancoveni, judetul Olt. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a doua sau mai multe persoane.

coral