Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, face dezvaluiri incredibile. Avocatul sustine ca medicii legisti romani au stricat probele gasite in liziera din Caracal prin cele patru proceduri pe care le-au facut pentru gasirea ADN-ului. Astfel, oasele trimise acum la expertiza in America specialistilor FBI sunt de proasta calitate, iar expertilor le este foarte greu sa mai gaseasca vreo proba.

Tonel Pop a explicat ca medicii legisti, audiati dupa ce s-au ales cu plangere penala, au dat la iveala detalii socante.

"Din interogatariul care a fost luat celor de la INML… au trimis cioturi arse integral, mai mult deseuri… tot ce a putut fi valorificat, au fost taiate, decupate, pisate… INML a facut procedura asta de vreo patru ori pana a distrus orice bucatica de os… Numai Dumnezeu poate extrage un fel de ADN de acolo", a declarat Tonel Pop.

Familia Luizei cere explicatii.

"Nu vom mai admite si nu vom mai permite sa faca asa ceva. Sa isi faca datoria. E bataie de joc. Noi rugam pocuroii sa-si faca treaba si sa spuna ce s-a intamplat cu Luiza", a spus mama Luizei.

Au trecut sapte luni de cand Luiza a disparut si nicio intitutie nu a reusit, pana acum, sa afle ce s-a intamplat cu fata.

A trecut mai bine de o luna de cand specialistii au luat probe biologice de la mama Luizei si le-au trimis catre FBI si, pana acum, familia nu a primit nicio veste. Mama si bunicul fetei cred ca tanara este inca in viata si ca a ajuns pe mana proxenetilor.

coral