Medicul Monica Pop vrea sa incaseze pensie speciala, desi romanii sunt impotriva acestora.

Medicul Monica Pop vrea sa incaseze pensie speciala, desi in societate se vorbesete despre desfiinaarea acestora, iar romanii ar fi de acord cu aceasta masura. „Medicii de ce sa nu aiba pensii speciale?!!! De ce e discriminare?! Cu ce sint mai prejos decit celelalte categorii?!”, a postat Monica Pop.

“Argumente clare: 1.Ani si ani au avut salarii simbolice; 2. Sint expusi zilnic contaminarii cu severe, uneori letale. Mor mult mai devreme decit alte categorii!; 3. E singura categorie care raspunde pt greseli.”, a scris Monica Pop.

Medicul Monica Pop vrea sa incaseze pensie speciala: "Ai in maini viata unui om"

“4. Stresul e mai mare decit in orice alta meserie cind ai in miini viata unui om de orice virsta. 5. E singura meserie care poate reda sanatatea sau viata unui om. 6. Ore lungi de zi si de noapte la capatiiul bolnavilor sau in salile de operatie pentru a mai salva o viata! si atunci???!!!”, a incheiat Pop, care e manager al Spitalului de Oftalmologie Bucuresti.

Toti amicii i-au cantat in struna Monicai Pop, in afara de umul singur: “Eu zic sa dam la toti angajatii din tara asta pensii speciale…. Nu stiu ce tara mai acorda aceste pensii….. Eu zic ca ar trebui sa faca ceva cu salariile…. In tara noastra avem salariile sub limita bunului simt…. Sa ne gandim la toti angajatii….. Nu doar la unii”.

coral