O imagine emoționantă a făcut înconjurul planetei devenind virală, motivul este unui incredibil, iată care e povestea ei.

Imaginea care a devenit virala in toata lumea. Omul din imagine este un chirurg chinez pe nume Luo Heng, el a fost fotografiat dormind pe holurile spitalului purtând încă uniforma de serviciu, masca și întreaga vestimentație purtată în operații. La prima vedere ți s-ar putea părea că acest om doarme în timp ce ar trebui să-și facă meseria, dar nu judeca atât de repede.

Imaginea care a devenit virala in toata lumea

Acest om a făcut ceva remarcabil înainte de a adormi pe unde a apucat: tocmai își terminase o tură de nici mai mult nici mai puțin de 28 de ore la rând, realizând operații chirurgicale pe 5 pacienți.

Pozele au fost descărcate pe un site de social media numit Weibo, imaginile au fost surprinse în spitalul Dingyuan din China.

Iată că pentru anumiți medici această meserie este mai mult decât un simplu serviciu. Anumiți medici sunt adevărați eroi care merg dincolo de dedicare și se implică cu toată ființa în salvarea vieților pacienților! Astfel de oameni merită toată admirația noastră!

coral