Răcășan Florin Mihai, medicul prins în flagrant în timp ce lua o șpagă de 700 de euro, mai rămâne încă o lună sub control judiciar, magistrații Tribunalului Cluj admitând propunerea Parchetului de prelungire a măsurii preventive. Tot în cadrul termenului de judecată de luni, 2 martie, judecătorii clujeni au decis acordarea unui nou termen pentru efectuarea referatului de evaluare psiho-socială a inculpatului 

Medicul clujean a fost prins în flagrant în timp ce lua o șpagă de 700 de euro, fiind reținut pe loc. Managerul Spitalului de recuperare din Cluj, Sanda Patrichi, a declarat, pentru Ziar de Cluj, că evenimentele s-au întâmplat în interiorul spitalului și că ea nu știa dinainte de "obiceiurile bănoase" ale medicului Răcășan Florin Mihai.
"Nu am știut nimic despre toate acestea. Flagrantul prin care l-au prins a avut loc în spital. Așa am aflat și eu de mita respectivă. Doresc să precizez că poziția Spitalului de Recuperare Cluj este una de toleranță zero față de astfel de medici și astfel de practici", a declarat Sanda Patrichi.

coral