News Flash:

Mediul academic vs mediul de business

19 Martie 2013
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Universitatea Babes Bolyai
Facultatea de Business, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, va organiza workshop-ului Intreprinderea simulata - conectarea mediului academic cu cel de business. Evenimentul va avea loc in data de 21 Martie 2013, incepand cu ora 11:00, in Amfiteatrul Facultatii de Business, Universitatea Babes-Bolyai, Str. Horea, nr. 7, Cluj-Napoca.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane(POSDRU) si are drept titlul "PR.A.C.T.I.C.A. I.N.CE.PE. - Programul Cursurilor pentru Studenti in Scopul Angajarii sau Demararii unei Afaceri Personale", a inceput in data de 01.02.2012, avand o  durata de implementare de 24 de luni.
"Evenimentul are ca scop comunicarea rezultatelor obtinute in cadrul proiectului in perioada de implementare derulata pana la aceasta data. De asemenea, se doreste antrenarea unor dezbateri  intre membri grupului tinta, reprezentanti ai invatamantului superior, reprezentanti ai mediului de afaceri, privind utilizarea Intreprinderilor Simulate ca instrument de instruire profesionala a studentilor in vederea facilitarii insertiei rapide a acestora in cadrul companiilor reale", arata beneficiarii fondurilor europene.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2388 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013516 (s)