Emisiunea ”Chefi la cutite” a ajuns la sezonul nr. 7, iar editia 21 s-a transformat intr-un scandal de proportii. In centrul atentiei s-a pozitionat chiar chef Catalin Scarlatescu, dupa ce o concurenta l-a acuzat de… hartuire.

Amalia Bellatoni este concurenta care s-a simtit ”inghesuita” de chef Catalin Scarlatescu, acesta exprimandu-si nemultumirea. Concurenta a fost lezata de o apropiere mult prea insistenta a lui Scarlatescu, acuzandu-l pe acesta ca i-a patruns in spatiul intim, desi nu ar fi avut niciun drept sa faca asta, in pofida celebritatii.

”S-a mai si bagat in mine sa-mi arate cum se taie ceapa aia! Ce sa mai stiu eu? Simteam ca lesin! Se mai baga si in mine asa! Totusi, sunt o femeie! El e ditamai chef Scarlatescu! Te emotionezi cand il vezi langa tine! Ma gandeam ca poate ma vede sotul meu sicilian d-acasa!”, a spus concurenta.

”Bontea mi-a luat carnea”

Pe parcursul emisiunii, chef Catalin Scarlatescu a avut ”ceva de impartit” si cu chef Bontea. „Am vazut ca Bontea mi-a luat carnea si am spus ca nu il pot lasa sa gateasca muschi de porc si eu sa nu am exact ingredientul la care m-am gandit”, a explicat chef Catalin Scarlatescu, conform a1.ro. La finalul emisiunii, Catalin Scarlatescu a ramas doar cu patru oamenii in echipa, certandu-l pe concurentul eliminat.

coral