Veste buna pentru Casa Regala si nu numai, Meghan Markle ar fi devenit mamica. Potrivit presei internationale, vedeta ar fi avut programata nasterea de Pastele Catolic, considerand ca un eveniment de o asa amploare trebuie sa se intample intr-o zi predestinata unei sarbatori importante.

Cuplul a facut de dinainte pregatirile necesare pentru marele moment si, astfel, Ducii s-au mutat in propria casa, la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor. Fanii au presupus ca Meghan Markle ar fi nascut weekend-ul trecut, cand crestinii de rit anglican si catolic au sarbatorit Pastele, insa acesta nu a fost singurul eveniment important din ziua respectiva.

Tot atunci a fost si ziua de nastere a suveranei Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, care a implinit 93 de ani, iar cadoul ar fi fost nepretuit: marea intalnire cu stranepotul ei din partea Printului Harry.

Inca un indiciu ca Meghan ar fi devenit deja mama este o postare de pe Instagram, prin care Meghan si Harry le multumesc fanilor in numele lor si al Bebelusului de Sussex ca au facut donatii in scopuri umanitare (in loc de daruri pentru copil), a aprins fitilul banuielilor. Pe scurt, este foarte posibil ca, in momentul de fata, Meghan si Harry sa se bucure de bebelusul lor.

Desi Ducii de Sussex nu au dorit sa stie sexul bebelusului, asteptand clipa cea mare pentru a afla. La casele de pariuri cele mai multe pronosticuri indicau faptul ca Meghan Markle trebuia sa nasca in weekend o fetita, acestia fiind convinsi ca sotii o vor numi Diana, ca omagiu adus bunicii sale, de la moartea careia anul acesta se vor implini 22 de ani.

coral