Meghan Markle se pregateste sa nasca, dar ea a "spart" inca o traditie a Casei Regale britanice inainte de marele eveniment. Ea nu vrea sa nasca in spitalul unde s-au nascut sotul ei, dar si copiii cuplului Printul William si Kate Middleton.

Meghan Markle a renuntat la aripa Lindo a spitalului St. Marys, din Paddington, acolo unde au venit pe lume copiii Printesei Diana si cei ai lui Kate Middleton si unde, de peste 40 de ani, s-au nascut toti copiii din Casei Regale britanice.

Meghan si Printul Harry au ales o maternitate mai apropiata de locuinta lor de la Windsor.

„Acest copil nu se va naste la Lindo. Harry si Meghan stiu ca evenimentul starneste un mare impact, dar copilul nu va fi un mostenitor direct al tronului, astfel ca ei vor ca nasterea sa fie cat mai bine ascunsa de ochii lumii. Meghan este stresata in legatura cu posibilele complicatii, cum ar fi o cezariana de urgenta, si nu vrea sa aiba presiunea de a arata perfect pe scarile spitalului cateva ore mai tarziu”, a spus un apropiat al cuplului, a notat thesun.co.uk.

„Ea si Harry au decis sa mearga intr-un loc in care sa fie mai bine ascunsa de ochii lumii. Vrea o nastere normala si sa stea cu copilul ei, decat sa fie fortata sa iasa sa faca poze imediat dupa nastere”.

Primul copil din Casa Regala care s-a nascut la Lindo a fost Peter Phillips, nascut in 1977. De atunci, s-a creat aceasta stransa legatura intre Casa Regala si maternitatea Lindo. Pana acum.

In plus, Meghan vrea sa apeleze la tehnicile cele mai noi pentru momentul nasterii, cum ar fi cantatul si ritualuri de respiratie care folosesc mirosuri naturale si terapie cu sunete.

„Meghan a fost intotdeauna o fata foarte spirituala, indragostita de yoga, mancare sanatoasa si meditatie. Acum trece la alt nivel, dupa ce a vrut sa se asigure ca va fi in cel mai bun loc pentru a da nastere copilului ei si a se reface fizic si psihic cat mai rapid. Iar Printul Harry o sustine, dupa ce a descoperit si el binefacerile sanatatii interioare”, a mai spus sursa citata.

coral