PSD -iștii de la munte au organizat un chef  de 8 martie la o cabană.

Imaginile au fost postate pe facebook de Claudiu Gânscă, președintele TSD Beliș, iar în imagini apare și Ramona Șopătirean, șefa zonei de munte din Cluj a PSD -ului. Petrecerea a început luni după-amiaza, iar Claudiu Gânscă a urat un sincer: ”La mulți ani, doamnelor!”.

Între timp, în restul județului, toată lumea este în carantină și nimeni nu riscă o petrecere, de frica amenzilor. La munte, se pare că s-a decretat zonă liberă de COVID-19, mai ales că rata incidenței este redusă. În scenariul galben, cum este și cazul comunei Beliș, localurile au voie să funcționeze cu 30% din capacitate. 

Petrecerea este animată de un grup de artiști, tocmiți special pentru acest eveniment. Aceștia profită de faptul că foarte puțini își mai permit să îi contracteze. 

Ramona Șopătirean a fost invitata la petrecere de organizatoarea, fosta consiliera locală PSD, Lenuța Pasca, a declarat Claudiu Gânsca. ”Este o petrecere organizată de doamna fostă consilier local la care este invitată și Ramona Șopătirean, alături de alte femei din Beliș. Eu am fost în trecere, pentru a le lăsa un cadou doamnelor. Au fost invitate 12 femei”, a spus Claudiu Gânscă.

 Polițiștii din Huedin au depistat locația unde petreceau femeile din PSD. 

Până când au ajuns acolo oamenii legii, femeile din PSD au plecat de la pensiune, încheind cheful mai devreme. 

”În cursul serii, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au efectuat verificări pe raza localității Beliș, fiind identificată o locație în interiorul căreia, la momentul respectiv, se aflau 5 persoane.

Printre acestea, a fost identificat și organizatorul evenimentului privat care s-ar fi desfășurat în cursul serii.

În baza aspectelor constatate au fost aplicate măsurile legale conform prevederilor Legii 55/2020, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale fiind de 6.250 de lei.

Se continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care ar fi participat la respectivul eveniment”, precizează Poliția Cluj. coral