In dosarul anchetei deschise pe numele lui Gheorghe Dinca ar exista o declaratie scrisa care face lumina in legatura cu disparitia fetelor care au intrat in contact cu presupusul criminal. Este vorba despre o femeie care se prezinta ca fosta menajera a monstrului din Caracal.

In dosarul anchetei deschise pe numele lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal din Caracal, exista declaratia unei femei care sustine ca a fost menajera lui Gheorghe Dinca timp de doua luni.

Aceasta a spus ca avea misiunea de a le aranja pe victime, inainte sa fie duse in Italia, informeaza Antena3, care prezinta declaratia lui Alexandru Cumpanasu in acest sens.

Astfel, potrivit celor spuse de Alexandru Cumpanasu, la dosar exista declaratia unei femei care sustine ca a fost menajera lui Dinca timp de doua luni. Aceasta mentioneaza in scris ca a locuit cu ”monstrul din Caracal” si ca treaba ei era sa le aranjeze pe victimele inculpatului. Apoi, dupa ce erau rujate, fetele ar fi fost luate de fiul cel mare al lui Dinca si duse in Italia cu acte false, arata sursa citata.

”A avut doua luni o menajera. La dosar, exista declaratia acestei doamne, asa se autointituleaza. In primele saptamani i-a fost luata o declaratie in care spune asa. Avocatul meu a consultat dosarul si mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dinca doua luni.

Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea sa le rujez, sa le aranjez pentru ca dupa aceea, fiul sau cel mare sa le ia si sa le duca in Italia cu acte false”, a dezvaluit Alexandru Cumpanasu.

coral