Dupa ce s-a aflat ca nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19, Andreea Berecleanu a transmis un mesaj. Incepand din aceasta primavara, Alessandra Stoicescu va fi la pupitrul stirilor, de luni pana vineri, la Antena 1.

Vestea ca Andreea Berecleanu nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19 a cazut ca un trasnet. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj pe conturile sale de socializare in care le-a multumit telespectatorilor, marturisindu-le ca viata trebuie sa-si urmeze cursul. Totusi, Andreea Berecleanu a ales sa nu vorbeasca despre motivele plecarii sale.

”Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla, cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani.

Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea ❤️”, a fost mesajul publicat de Andreea Berecleanu.

Alessandra Stoicescu: „Abia astept sa pun amprenta experientei mele”

Alessandra Stoicescu este cea care va prezenta Observatorul de la ora 19.

“Intr-o perioada cu schimbari majore in viata mea, pe care le-am primit cu bucuria matura a mamei si a femeii implinite din toate punctele de vedere, a venit si propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiente din cariera mea de jurnalist. Parca nici nu am lipsit de acolo, atat de firesc mi se pare sa prezint Observatorul.

Si nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de stiri al Antenei 1, ci de uriasa munca de echipa din spate, unde abia astept sa pun amprenta experientei mele si de a face parte din cel mai important si mai complex proiect media al momentului. Un proiect in care, fara sa uite o secunda de cei 26 de ani de cand este pe piata, de traditia pe care o are in spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

coral