După două săptămâni de la descoperirea cadavrului ars al Antoniei, fetița a fost înmormântată la Arad. Micuța a fost ucisă și incendiată de tatăl ei vitreg, care și-a recunoscut în cele din urmă fapta. Mama copilei, care și-a crezut concubinul când i-a spus că a fost un accident, și-a condus fiica, azi, pe ultimul drum. Pe sicriul fetiței a fost așezată o coroană pe care femeia a scris un mesaj cutremurător.

Antonia a fost condusă pe ultimul drum.

Ce a scris mama pe coroana de flori așezată pe sicriul micuței

Antonia a fost înmormântată sâmbătă, 13 noiembrie, după două săptămâni de investgații care au scos la iveală detalii halucinante. Micuța a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb peste care mama ei a pus o coroană mare de flori, la care a adăugat și un mesaj sfâșietor.

Ce mesaj a scris mama Antoniei pe coroana depusă pe sicriul fetiței

În momentul în care fiica ei era ucisă și incendiată de concubinul său, mama Antoniei se afla la spital și aducea pe lume copilul ei și al criminalului. Odată ajunsă acasă, a realizat că fetița ei lipsește, iar când l-a confruntat pe bărbat, acesta i-ar fi spus că micuța este prin vecini. În cele din urmă, concubinul i-a recunoscut că este moartă, dar ar fi convins-o că a fost vorba despre un accident, motiv pentru care femeia nu a anunțat autoritățile.

 

coral