Moartea lui Mihai Constantinescu i-a indurerat pe admiratorii artistului, iar la mormantul sau se desfasoara un adevarat pelerinaj. Cei care l-au cunoscut si cei care i-au ascultat melodiile, de-a lungul timpului, merg la cimitir pentru a depune flori si pentru a aprinde lumanari in memoria indragitului cantaret si compozitor.

Unul dintre cei care au mers la mormantul lui Mihai Constantinescu a lasat o scrisoare emotionanta in care artistul este considerat ”ultimul mare romantic”. Mihai Constantinescu a incetat din viata la varsta de 73 de ani, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce s-a aflat, mai multe luni, in coma. La un moment dat, se vorbea despre o revenire miraculoasa a artistului, insa – din nefericire – acesta nu a mai putut fi salvat.

Mihaela, fosta sotie a artistului: ”A fost foarte grav de la inceput, doar un miracol il mai putea salva”

Prognosticul medicilor a fost – de la bun inceput – unul rezervat, spune Mihaela Constantinescu, acestia transmitand ca existau sanse foarte mici ca Mihai Constantinescu sa fie salvat. ”A fost foarte grav de la inceput, doar un miracol il mai putea salva”, a declarat fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, Mihaela. ”Pentru asta ne-am rugat. Prognosticul medicilor a fost acesta, ca sunt sanse foarte mici. Mihai era slabit…”, a mai spus Mihaela Constantinescu.

”Mihai a daruit atata iubire, incat nu stiu daca noi, femeile din viata lui, am reusit sa-i intoarcem aceasta iubire. Ne-am rugat, tot timpul, sa se intample un miracol, chiar daca stiam ca este complicat. Se spune ca, o data cu timpul, ranile se vindeca. Eu nu cred asa ceva…”, a declarat, indurerata, Mihaela Constantinescu.

coral