Magistrații de la Judecătoria Turda i-au împachetat și pe ceilalți patru români din dosarul Pești la Turda. Printre aceștia se numără și bistrițeanca Ancuța Cîrcu. Soluția a fost pronunțată în urmă cu scurt timp, astfel că Ancuța Viorica Cîrcu, Gheorghe Săiceanu, finul lui Mihai Moldovan, zis Calu, Sorin Marius Alexoae și Robert Valentin Negoescu intră în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, arată Ziar de Cluj. 

Înainte de a fi luată în custodie, Ancuța Viorica Cîrcu a apucat să transmită un mesaj video pentru fanii săi. Iată ce mesaj a publicat bistrițeanca pe canalul personal de Youtube.

"În această seară, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrișoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. Femeia se află în custodia polițiștilor și va fi dusă în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud", anunță polițiștii.

 

coral