In urma cu o zi a fost ziua de nastere a lui Cristi Borcea. Evident, prima care i-a urat ”la multi ani” a fost Valentina Pelinel. Blondina a tinut sa posteze si pe retelele de socializare un mesaj cu o incarcatura emotionala deosebita.
 
”Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a-l iubi, il respect si admir. La multi ani, iubirea mea!”, este mesajul transmis de Valentina Pelinel pe social media.

 Evident, nici fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela, nu s-a lasat mai prejos si i-a transmis un mesaj, tot pe retelele de socializare, acestuia, urandu-i lucruri frumoase. De asemenea, Mihaela Borcea a postat si o fotografie in care apare Cristi Borcea alaturi de copii.
 
„De ziua ta iti doresc, draga Cristi, sanatate, multe zile inseninate de zambetul celor dragi tie!! Fie ca grijile si necazurile sa te ocoleasca de azi inainte si alaturi de familie sa te bucuri de toate surprizele frumoase pe care viata inca ti le ofera!! Sa ne traiasca Antonia noastra frumoasa!!??????????”, i-a transmis Mihaela Borcea fostului ei sot.

coral