Cristi Dănileț a șocat pe toată lumea după ce a declarat că sunt medici în Cluj care se drogghează înainte să intre în sala de operații.

Cristi Dănileț, unul dintre cei mai cunoscuți judecători din Cluj a șocat pe toată lumea, după ce a afirmat că sunt medici cunoscuți din Cluj și IT-iști care consumă cannabis. Mai grav este că unii doctori consumă droguri înainte să intre în sala de operație, conform spuselor lui Dănileț.

„Sunt intelectuali, mulți IT-ști care consumă cannabis și sunt doctori care nu intră în sala de operație fără să nu consume cannabis. N-aș vrea să dau nume, sunt din județul Cluj. Știu de la colegi de ai lor care s-au plâns. Eu trebuie să-mi fac datoria, să îi avertizez pe toți. Există o legislație, dar oamenii poate că nu o cunosc. Sunt unii care invocă <<știi, domnule, dar legea asta nu e în regulă. Că voi, magistrații, aplicați legea fără să gândiți, că uite sunt alte state precum SUA sau știu eu, Olanda sau Portugalia unde s-a legalizat consumul de substanțe>>. Eu le răspund simplu: mergeți acolo și consumați! Cât timp sunteți pe teritoriul nostru trebuie să respectați legislația din România!”, a declarat Dănileț într-o emsiune.

 

Pentru a fi și mai explicit, judecătorul Dănileț a prezentat și cazul unui medic din zona Dej-Gherla, care ar fi consumat etnobotanice în repetate rânduri și a „avea creierul prăjit”.

„Era aproape distrus când s-a prezentat în fața mea. Mi-a spus că se simte ca și cum ar fi avut creierul prăjit. Asta era expresia pe care a folosit-o. A spus că nu își aduce aminte nimic din ce a făcut în ultimele 6 luni. Pur și simplu i s-a ras o parte din memorie”, a dezvăluit magistratul.

 

coral