Șerban Huidu i-a criticat pe cei care au ironizat pe Internet accidentul mortal în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu, comparându-l cu cel provocat de prezentatorul TV în care au murit trei oameni.

Realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a publicat sâmbătă un mesaj în care face referire la accidentul din 26 decembrie în care a fost implicat fostul ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, soldat cu moartea a două persoane.

„Atunci cand apare un nou eveniment nefericit în circulație, un nnene, celebru la el pe scara blocului, face glumițe. Comparând două evenimente rutiere în cercetare cu unul judecat și rejudecat la apel, unde sentința a fost dată și executată. Nu pot să mă pronunț și nu știu amănunte. Cred că cei de meserie trebuie să facă lumină. Condoleanțe familiei îndurerate”, a scris Șerban Huidu, pe Facebook.

În postarea sa, Șerban Huidu a publicat și o fotografie pentru a-și susține mesajul, în care sunt amintite accidentele provocate recent de persoane cunoscute.

Mai exact, o fotografie cu un dialog ironic între fiul lui Gino Iorgulescu, care a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 25 de ani a murit, Daniel Chițoiu și Șerban Huidui.

Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu era sub influența alcoolului și consumase cocaină, în momentul producerii accidentului.

În octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident pe DN1, în localitatea Timișu de Sus, soldat cu moartea a trei persoane. În iunie 2012, Șerban Huidu a fost condamnat la doi ani și 6 luni de închisoare cu suspendare.

coral