Mega Image a transmis un mesaj la scurt timp dupa carnagiul din Ialomita. Compania sustine ca va fi alaturi de familiile indurerate si ii va spriini in toate demersurile necesare.

Zece persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata dimineata, in judetul Ialomita, intre Slobozia si Urziceni. Majoritatea victimelor sunt femei care faceau naveta catre Bucuresti, aici unde lucrau pentru Mega Image. De altfel, compania a transmis un mesaj prin care asigura ca familiile victimelor vor fi ajutate cu tot ce se poate.

”Anuntam cu regret faptul ca, in dimineata zilei de astazi, am pierdut opt colegi si alti sapte sunt raniti in ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informatii transmise de purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita, accidentul a fost provocat de faptul ca, soferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrand in plina coliziune cu microbuzul in care se aflau colegii nostri. Suntem alaturi de familiile indurerate si le vom sprijini in toate demersurile necesare”, se arata in comunicatul.

Accidentul a fost provocat de faptul ca soferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrand in plina coliziune cu microbuzul de calatori, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita, subinspectorul Ludmila-Marina Dascalu.

coral