News Flash:

Mesajul unui bărbat din Brașov: „Ăștia din Cluj s-au tâmpit de tot… Arhitecții, în loc să construiască blocuri, propun pietonizarea străzilor”

10 Februarie 2021
994 Vizualizari | 0 Comentarii
strada pietonala cluj

Deranj mare la Brașov când s-a aflat că la Cluj mai multe străzi vor fi „predate” pietonilor. Un parc înconjurat de străzi cu funcțiuni de promenadă și parc – asta este ideea pentru noua piață 14 Iulie. Dacă avem strada smart, în Mărăști, vom avea și străzi ale jocurilor, în Grigorescu, spun cei de la media9.ro. La Brașov, fostul primar George Scripcaru i-a învățat beneficiile asfaltării a tot ce înseamnă verde. Chiar și noul primar USR, Allen Coliban, este adeptul tăierilor de copaci. Chiar astăzi s-au tăiat câțiva molizi dintr-o zonă celebră a orașului.

Paul C. a scris pe grupul de Facebook Brașovul Civic: „Ăștia din Cluj s-au tâmpit de tot… Arhitecții, în loc să construiască blocuri, propun pietonizarea străzilor, ziariștii se arată interesați de astfel de proiecte… Să sperăm că locuitorii se vor opune căci se știe că străzile trebuie lărgite și trebuie asfaltat orice colț”.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0888 (s) | 22 queries | Mysql time :0.037778 (s)