Andreea Mantea traieste o frumoasa poveste de iubire, si desi nu a dezvaluit nici acum numele celui de care este extrem de indragostita, toata lumea crede ca este vorba de tatal copilului ei, Cristi Mitrea. De ceva timp, vedeta apare cu un bijuterie pe degetul inelar al mainii stangi, ce seamana foarte bine cu un inel de logodna. A fost ceruta in casatorie de Cristi Mitrea?

Dupa o perioada lunga, in care a stat singura, ocupandu-se de David si de cariera, Andreea Mantea iubeste din nou. Bruneta este in culmea fericirii si nu ezita sa impartaseasca cu fanii aceasta bucurie. „Ti-ai gasi si tu jumatatea. Nu de alta, dar vezi numai inimi de o perioada si parca nu-ti sta bine singura?”, i-a scris un internaut. „Inimile le pozez de cativa ani si chiar daca mi-am gasit jumatatea de ceva timp, tot o sa le pozez.”, a venit raspunsul Andreei Mantea.

Cristi Mitrea si Andreea Mantea, impreuna in Turcia

Andreea Mantea si Cristi Mitrea i-au facut micutului David o surpriza si au decis recent sa petreaca o mini vacanta impreuna, in Turcia, acolo unde prezentatoarea are filmari.

Desi s-au despartit, Andreea Mantea si luptatorul de MMA Cristi Mitrea fac tot posibilul ca micutul pe care il au impreuna sa nu simta nicio secunda divergentele care au avut loc intre ei. Fostul cuplu se intelege foarte bine in prezent si cei doi fosti iubiti petrec mult timp unul in prezenta celuilalt, pentru ca David sa se poata bucura de prezenta ambilor parinti.

coral