Infirmiera care se ocupa de Michael Schumacher – in varsta de 50 de ani – a declarat, conform Le Parisien, ca fostul pilot de Formula 1 este constient. Michael Schumacher se afla internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris pentru a primi un tratament experimental cu celule stem.

Desi familia fostului pilot nu a dat nicio declaratie oficiala cu privire la starea de sanatate a germanului, infirmiera care se ocupa de el a oferit detalii inedite legate de starea de sanatate a lui Michael Schumacher.

”Schumacher se afla in ingrijirea mea. Va pot asigura ca este constient”, a declarat infirmiera lui Michael Schumacher, conform cotidianului LeParisien.

Jeff Todt a ramas alaturi de fostul pilot timp de 45 de minute

Jeff Todt, fostul conducator al echipei Ferrari, l-a vizitat pe Schumacher, la clinica pariziana, si a ramas alaturi de fostul pilot timp de 45 de minute. Fostul pilot german se afla sub supravegherea medicului Philippe Menasche, un chirurg cardiac, in varsta de 69 de ani, care a pus bazele terapiei celulare pentru tratarea afectiunilor inimii.

Michael Schumacher a suferit un accident de ski in statiunea Meribel din Alpii Francezi, la data de 29 decembrie 2013, in urma caruia fostul pilot a suferit multiple traume cerebrale grave.

coral