Aflata duminica la Londra pentru promovarea autobiografiei sale de mare succes "Becoming", Michelle Obama, a incantat mii de britanici, spunand anecdote despre intalnirea sa cu Regina Elisabeta a II-a.

Fosta prima doamna a Statelor Unite a descris-o pe  Suverana Marii Britanii drept o persoana „extraordinar de calda si de amuzanta”.

Michelle Obama le-a povestit celor prezenti la eveniment despre uimirea pe care a provocat-o in 2009 atunci cand a incalcat protocolul regal si si-a pus bratul in jurul reginei.

„Ops! Imi pare rau, baieti”, a glumit ea, explicand ca a invatat mai tarziu ca trebuie sa-si tina mainile stranse sau la spate pentru a-si infrana instinctele, potrivit Agerpres.

Sotia fostului presedinte american Barack Obama a marturisit insa nu a avut niciun regret: „Nu stiu daca as fi putut face ceva diferit pentru ca a fost o reactie umana naturala!”.

„Aceasta a fost experienta mea: acest gen de caldura, de bunatate si inteligenta. Imi place de ea”, a spus Michelle Obama.

Michelle este una dintre cele mai admirate femei din SUA. Recent, ea a lansat „Becoming”, care ar putea deveni cea mai bine vanduta autobiografie din toate timpurile.

coral