Cine nu il cunoaste pe Micutzu, celebrul om de stand-up comedy care ridica salile in picioare si starneste hohotele de ras prin poantele de nota 10? Mai mult, Micutzu a avut si un contract cu postul de televiziune Antena 1, jucand in serialul ”Baieti de Oras”, alaturi de Mihai Bendeac, iar prestatiile sale au fost, bineinteles, remarcate.

La un moment dat, serialul a fost anulat, iar contractul lui Micutzu a devenit doar o amintire. Zilele trecute, Micutzu a sustinut un alt show, intr-un club din Bucuresti, iar reactia sa nu poate fi trecuta cu vederea, mai ales ca, la un moment dat, ”tinta” a devenit chiar emisiunea-fanion a Antenei 1, ”Insula Iubirii”.

”Trebuie sa mananci (n. red. – de Paste) pana cand, efectiv, iti intra creierul in coma. Stiti, dupa ce mananci mult, asa, doua ore creierul nu mai functioneaza, efectiv. Ai o baluta, asa, o privire in gol, e perfect atunci sa te uiti la Insula Iubirii. Atunci chiar e… Nu trebuie sa functioneze nimic atunci, trebuie sa mearga ochii, stii?”, a spus Micutzu pe scena.

Micutzu: ”E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld!”

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a marturisit in cadrul unui interviu ca, din perspectiva lui, ”E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld, cu un comediant in prim-plan. Mi se pare devreme sa pui un comediant sa fie in centrul unui serial pentru ca am senzatia ca niciunul dintre noi nu e atat de important in momentul asta. Mai e nevoie de inca 10 ani”. Discutia s-a mutat apoi pe anumite vedete din televiziune despre care a fost provocat sa vorbeasca. Prima a fost Andreea Esca, ireprosabila din punctul lui de vedere.

”Mi se pare un om senzational care a ramas si va ramane in memoria romanilor ca un om senzational. A facut foarte multe chestii cu multa eleganta si si-a facut meseria in mod impecabil. Omul acela a reusit sa fie constant ani de zile. Eu nu cred ca mai exista un alt roman care sa ramana constant, la acelasi nivel. Asta mi se pare o performanta, jos palaria.”

Lucrurile nu au mai stat asa cand a fost intrebat despre Mircea Badea, despre care se stie ca l-a atacat public. Micutzu a pastra insa decenta: ”O sa ma abtin. Nu as vrea sa ma pornesc”. Ne amintim ca  Mircea Badea i-a criticat dur pe Micutzu si pe Mihai Bendeac pentru reluarea colaborarii cu Antenele. Vorbele dure au ajuns si la urechile lui Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, care a raspuns pacifist la atacul realizatorului TV.

coral