Pentru Mihaela Moise data de 9 martie 2019 va ramane una extrem de importanta: este ziua in care si-a botezat fiica, dar si ziua in care a imbracat rochia alba de mireasa. Fosta jurnalista si tatal micutei Katia s-au casatorit, iar alaturi le-au fost rudele, dar si multi prieteni. Fosta iubita a lui Luis Lazarus si-a ales o tinuta superba in ziua in care a mers in fata altarului, unde i-a jurat iubire si credinta pentru totdeauna alesului inimii sale.

Mihaela Moise si Vali Crangasu s-au casatorit

Oficial, Mihaela Moise a devenit sotia lui Vali Crangasu ieri. Daca atunci cand a mers in fata ofiterului de stare civila, ea avut o tinuta alba simpla, seara a stralucit intr-o rochie alba de mireasa stil printesa, care i-a evidentiat talia cu o funda neagra. In dreptul unei poze postata dupa cununia civila, ea a scris simplu: „❤️ #famcrangasu”.

Nasul fetitei vedetei a fost Catalin Botezatu, iar nasa, indragita actrita Diana Dumitrescu.  Mihaela Moise a devenit mamica unei fetite pe nume Katia Dimitria Elena in luna noiembrie a anului trecut.

Fosta jurnalista  avut probleme serioase cu tenul inainte de cele doua mari evenimente importante din viata ei, pentru ca s-a stresat cu pregatirile. “Le mai arat oamenilor ce patesc de la stres. Imi iesise si la gura si toata zona plina de cosuri dupa nastere. Am facut tratamente la salon si am scapat. Fetele s-au gandit sa imi faca petrecerea burlacitelor, mergem la un club, dupa cununia civila. Ele saracele imi ziceau de mult sa mergem, dar n-am avut timp. Sper sa ma intorc pana la nunta. O sa beau alcool, acum sar toate ca vai alaptez, nu ii dau in ziua aia, ce daca. Jur ca as bea si spirt, abia astept sa beau si sa ma distrez”, a povestit Mihaela Moise in cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Mihaela Moise a devenit pentru prima data mamica anul trecut

Mihaela Moise a adus-o pe lume pe fiica ei pe 17 noiembrie 2018. Micuta a fost numita Katia Dimitria Elena. Vedeta a primit inelul de logodna cu cateva zile inainte sa nasca, iar Vali a ingenuncheat in fata ei si a formulat intrebarea la plural, asta inseamna ca a intrebat-o atat pe vedeta, cat si pe micuta lor care era pe atunci in pantece daca isi doresc sa isi petreaca restul zilelor impreuna.

Vedeta si tatal fetitei sale, Vali Crangasu, s-au casatorit pe 9 martie 2019. “Cununia o facem anul acesta, iar botezul la anul. Nasul fetitei va fi Catalin Botezatu. Minunea noastra se va numi Katia Dimitria Elena – prenumele mamei mele, al mamei iubitului meu si Katia, de la nas. Saptamana trecuta mi-a venit ideea cu prenumele Katia”,a declarat bruneta in cadrul unui interviu acordat in luna august pentru spynews.ro.

coral