Mihaela Radulescu a dezvaluit ca si-a distrus haine de firma la show-ul Ferma, pe care il prezinta la postul de televiziune Pro TV.

Mihaela Radulescu are o garderoba plina de tinute de firma pe care le afiseaza la show-ul de televiziune Ferma, de la Pro V.

Vedeta a dezvaluit ca si-a distrus cateva haine pe durata emisiunii.

„Filmam mult mai mult decat vedeti voi de-acasa. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus doua perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din casmir, pe care au luat-o cameristele din greseala la spalat si din rochie lunga a ajuns un fel de ciorap, am racit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut in viata mea, dar, iata, adun povesti de spus la gura sobei :)) Cat despre lipsuri sunt toate despre mancare, mi-e dor sa mananc mai sanatos, aici totul e prajit, sarat, greu… O tin pe mamaliga si pastrav aproape in fiecare zi, ca sa evit prajelile”, a declarat Mihaela Radulescu, potrivit perfecte.ro.

„Hainele si incaltarile prea elegante pentru locul in care ne aflam – cand s-a discutat stilul meu vestimentar, producatorii m-au vrut… o aparitie, chiar si in satul asta izolat. Mi-a placut ideea si abia astept sa ma vedeti in secventa in care mulg vaca cu o bluza de matase alba, cu volanase, palton Chanel si ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am ras cu lacrimi, toata echipa si concurentii… „, a mai spus ea.

coral