In semifinala ”iUmor”, 8 concurenti dintre cei care au primit cele mai multe voturi in aplicatie, dar nu au reusit sa se claseze pe primul loc in preferintele publicului, au venit in fata juratilor pentru a demonstra ca merita un loc in marea finala.

Patrik Cottet a fost marele castigator. De fiecare data cand francezul a urcat pe scena iUmor, juratii au avut doar cuvinte de lauda la adresa lui, indiferent de personajul pe care il interpreta. “Stiti ca in ultimele situatii in care ne-am intalnit eu si Patrik, am incercat sa marchez cat mai mult momentul pe care l-a avut pe scena si s-au intamplat doua evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat. As vrea sa marchez si momentul acesta din semifinala, dar daca as face acelasi lucru, iar s-ar enerva Cheloo si am strica toata seara”, a spus Mihai Bendeac. Lupta pentru marele premiu ”iUmor” – in valoare de 20.000 euro – se va desfasura pe 13 decembrie.

Suplimentar, a existat si un moment delicios. Mihai Bendeac a hotarat sa nu mai repete gestul de a-l saruta pe francez la finalul momentului sau si a trecut intr-o alta… etapa. El si frumoasa Delia au fost filmati sarutandu-se pe… gura, imaginile fiind difuzate pe post.

coral