Mihai Bobonete a devenit unul dintre cei mai iubiţi actori din România. Vedeta și-a făcut curaj să vorbească despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Mihai Bobonete a mărturisit tuturor că în spatele rolului plin de haz din Las Fierbinți există multă muncă. Pentru fiecare episode din serialul Pro Tv sunt ore în șir de pregătire. iar cu trecerea timpului acest lucru i-a adus şi multe probleme de sănătate.

Cu ce probleme se confruntă Mihai Bobonete de câțiva ani: “Zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie”

Mihai Bobonete a dezvăluit cu ce vine la pachet munca de actor.

”Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a mărturisit actorul, într-un interviu pentru Viva.

Mihai Bobonete: “Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria”

Bobonete a explicat tuturor celor care îşi doresc să o ia pe acest drum că se poate trăi decent din actorie. Vedeta din Las Fierbinți a ținut să sublinieze că nu poți face averi “peste noapte” din actorie.

”Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria. Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii. Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică”, a mai mărturisit Bobonete.

Bobonete: “M-au făcut să-mi pierd orice simţ al penibilului”

Într-un interviu mai vechi, Bobonete a povestit că se simte perfect la filmări, unde sunt multe momente amuzante. Însă când vine vorba de spectacolele de improvizație, lucrurile se schimbă total.

“Nu îmi amintesc momente penibile. La filmări sunt multe momente amuzante şi nu neapărat penibile, aşa cum în stand-up comedy sunt seri şi seri, şi sunt glume care prind şi glume care prind mai puţin în anumite locuri sau la un anumit public, dar penibil nu cred că am fost vreodată.

În schimb, spectacolele de improvizaţie, în care trebuia să şi cânt, m-au făcut să-mi pierd orice simţ al penibilului, pentru că la improvizaţie, dacă nu dădeai totul nu ieşea nimic, aşa că de multe ori am fost la limită… spre deliciul spectatorilor”, a mai dezvăluit Mihai Bobonete, în urmă cu ceva timp. coral