Andreea Balan si-a exprimat public regretul si suferinta, dupa ce a aflat ca Mihai Constantinescu a trecut la cele vesnice. Ea a dezvaluit cata recunostinta i-a purtat artistului pentru ca a ajutat-o in cariera.  

La scurt timp dupa anuntul vestii ca Mihai Constantinescu s-a stins din viata, cantareata Andreea Balan a transmis un mesaj pe Facebook prin care povesteste cat de mult a fost ajutata de regretatul artist in debutul carierei sale.

”Am aparut prima oara la tv la varsta 10 ani datorita lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii in Ploiesti si in acea zi mi-a urat sa devin o mare cantareata. Anii au trecut si eu nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut si cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscatoare. Mihai a pierdut lupta cu viata si sunt profund indurerata…A plecat un om minunat, talentat si un bun prieten. Slagarele sale, in schimb, vor fi nemuritoare si iti multumim pentru muzica!”, a scris Andreea Balan pe Facebook.

Cantaretul Mihai Constantinescu s-a stins din viata, ieri, 29 octombrie, dupa aproape sse luni in care medicii au incercat din rasputeri sa-l repuna pe picioare. Artistul  a fost internat de urgenta la Sectia de Terapie Intensiva, in ziua de 13 mai 2019, dupa ce fusese gasit inconstient, de catre sotia sa, in propria locuinta. Medicii sositi de urgenta la fata locului au inceput manevrele de resuscitare. Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat in coma.

Mihai Constantinescu, operat de doua ori la inima

Problemele de sanatate ale cantaretului Mihai Constantinescu nu sunt un secret pentru rudele si fanii sai. In 2017, el a fost supus celei de-a doua interventii chirurgicale pe cord.

“Cand te gandesti ca in viata ta trebuie sa fie lumina, gasesti forta si putere! Eu atat mi-am spus, prima saptamana vreau s-o uit din viata mea, sigur ca suferi putin! Acum ma simt extraordinar si nu imi vine sa cred ca eu am trecut din nou printr-o chestie de genul asta!”, a declarat cunoscutul artist in cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir in 2018.

In urma cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut printr-o interventie de inlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. O disfunctie care a aparut in 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cantaret pe masa de operatie, acolo unde a petrecut nu mai putin de sase ore.

“Exista viata dupa operatiile pe inima, insa trebuie sa ai curaj si incredere in medicul pe care l-ai pentru aceasta interventie. Am avut sansa sa ajung la conf. Dr. Horatiu Moldovan. Am avut o interventie destul de delicata, in sensul ca am fost operat a doua oara, iar operatia aceasta clasica presupune multa atentie si, pentru ca a fost a doua interventie de acest gen, am sangerat mai mult, am revenit in sala de operatie, totul s-a terminat cu bine.

Ma simt minunat si doresc sa le spun tuturor celor care au o temere vizavi de a-si rezolva o problema la nivelul valvelor sau orice alta afectiune pe cord sa mearga cu incredere, pentru ca medicina a evoluat foarte mult si sunt convins ca specialistii nostri sunt de aceeasi valoare cu a celor din strainatate”, a declarat, la un moment dat, Mihai Constantinescu. coral