Mihai Gadea a facut un anunt in direct despre Mircea Badea, care ii va intrista pe fanii emisiunii “In gura presei”. Gadea a vorbit despre plecarea colegului sau de trust, insa a tinut sa precizeze ca se va descurca fara el.

Telespectatorii nu-l vor putea urmari pe Mircea Badea in emisiunea ”In Gura Presei” de la Antena 3, deoarece este plecat in vacanta. Deci va lipsi doar cateva zile de la emisiune, pana se va intoarce din concediu. ”Mircea e plecat in vacanta cateva zile, o sa ne descurcam cu greu fara el.”, a anuntat Mihai Gadea, explicand astfel absenta realizatorului Antena 3.

SALARIILE VEDETELOR DIN ROMANIA. CATI LEI CASTIGA LUNAR MIRCEA BADEA

Salariile pe care le incaseaza vedetele din showbizul autohton raman un subiect de actualitate. Chiar daca nu intotdeauna pot fi obtinute informatii referitoare la cifrele exacte, se pot face, totusi, unele calcule aproximative din care reiese ca vedetele din Romania sunt remunerate generos pentru prestatiile lor.

Mircea Badea a urcat pe pagina lui de Instagram un printscreen cu dovada ca a platit catre statul roman suma de 8.911 de lei in data de 23 noiembrie – bani ce reprezinta TVA. “Atatica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris prezentatorul emisiunii In gura presei. Curiosi, prietenii virtuali ai realizatorului TV i-au calculat salariul, pornind de la marturisirea facuta de Mircea Badea care a spus ca plateste 8.911 de lei in fiecare luna doar pe post de TVA. Tragand linie, prezentatorul ar avea un salariu de 40.000 de lei net lunar.

coral