News Flash:

Mihai Goțiu candideaza pentru Consiliul Județean Cluj.

10 August 2020
996 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Gotiu

Senatorul USR, Mihai Goțiu, și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Cluj.

„Le mulțumesc colegilor care, ieri, mi-au acordat încrederea să fac parte din echipa Alianței USR PLUS, care candidează pentru Consiliul Județean Cluj. Am început o luptă, împreună, în 2016, pentru schimbarea României și, tot împreună, o ducem mai departe. Unii sunt pe baricade de la început, alții s-au adăugat pe parcurs și suntem tot mai mulți cei care înțelegem politica drept un serviciu în folosul cetățenilor și tot mai mulți cei care ne susțin.

În acest spirit, n-am avut și nu am rețineri să pun mâna (și piciorul) la așa-zisa ”muncă de jos” – întâlniri cu oamenii, discuții și dezbateri despre cum pot ajunge comunitățile din care facem parte mai prospere și cum se pot dezvolta acestea în folosul tuturor membrilor lor, nu doar pentru buzunarele și conturile unor grupuri restrânse de persoane conectate la decizia politică.

Tot ce am realizat în cei trei ani și jumătate ca senator USR pentru pădurile și apele României, pentru un aer mai curat și un viitor sănătos pentru noi și copiii noștri nu aș fi reușit fără sprijinul colegilor din USR Cluj. Multe dintre problemele Clujului și ale localităților din județ mi-au fost semnalate și le-am documentat împreună cu colegii, unele dintre acestea au ajuns în Parlament și le-am găsit soluționare (prin alocări bugetare suplimentare la Legea Bugetului ori prin controale ale instituțiilor publice sesizate de mine). Altele fac parte din programele (locale și județene) pe care le propunem, acum, cetățenilor.

Încrederea și sprijinul colegilor de la Cluj (confirmate și ieri, în cadrul Conferinței Județene a USR Cluj, într-un procent covârșitor – 91,2% de voturi ”pentru” candidatura mea) sunt cele care mi-au dat forța și energia să lupt pentru cauzele de mediu de peste tot din țară, pentru că sunt printre primii care au înțeles că acestea ne privesc pe toți, indiferent unde locuim. Că munții despuiați de păduri, gropile de gunoi ori râurile băgate pe țeavă ne distrug sănătatea și provoacă dezastre și efecte distructive la zeci și sute de kilometri distanță.

Acesta nu e lucru de mirare, atâta vreme cât clujenii au fost printre cei dintâi care s-au alăturat sătenilor din Roșia Montană și luptei lor împotriva cianurilor în Apuseni. Iar această implicare a clujenilor s-a extins la nivel național, având ca efect nu doar stoparea unui proiect toxic pentru munții, pădurile și patrimoniul cultural excepțional din Roșia Montană, pentru Apuseni și pentru toți cetățenii acestei țări, ci și renașterea unui spirit civic al cărui forță poate schimba și deja schimbă România!

Acesta e, însă, doar începutul. Pentru a duce această luptă mai departe avem nevoie de oameni de nădejde în toate primăriile, consiliile locale și județene din țară. Iar Alianța USR PLUS propune asemenea oameni de încredere, chitiți să se pună în slujba cetățenilor. Chitiți să facă bine până ne facem bine cu adevărat, la propriu și la figurat. Am încredere în ei și îi recomand, la rândul meu.

Iar în zilele și săptămânile următoare (nu prea multe până la vot), o să vă prezint multe dintre lucrurile pe care le putem face, împreună, pentru întregul județ Cluj, pentru Transilvania și pentru România. Ne vedem, ne auzim, ne citim (cum putem în aceste vremuri). Iar pe 27 septembrie, votăm în siguranță și în cunoștință de cauză.

Stradă cu stradă și uliță cu uliță, schimbăm Clujul și România”, a fost mesajul transmis de Mihai Goțiu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 33 queries | Mysql time :0.071324 (s)