Mihai Mitoșeru a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Naomi timp de 13 ani, dintre care patru de căsnicie. Din nefericire, în 2019 cei doi au divorțat și au luat-o pe drumuri separate.

Mihai Mitoșeru și Naomi au mai păstrat legătura în acest timp, cei apropiați crezând că la un moment dat se vor împăca, însă ei au decis să fie fericiți separați. Actorul a mărturisit că regretă divorțul și că nu a apreciat ce a avut lângă el atunci când a trebuit.

Mai mult decât atât, Mihai Mitoșeru a declarat, recent, într-un interviu că de-a lungul timpului a simțit că au fost mult mai multe lucruri pe care ar fi trebuit să le facă. Unul dintre ele este faptul că nu are copii, însă nu-și pierde speranța și are încredere că ce-i al lui e pus deoparte.

„Eu am fost un fraier și am fugit toată viața mea de copii. Am mulți nepoți, mulți finuți, iar părinții lor tot timpul se plângeau de lipsa timpului liber. Noi aveam profesiile pe care le aveam, ea însoțitoare de bord, eu eram mai tot timpul plecat cu spectacole, filmări, aveam oricum foarte puțin timp pentru noi doi. Am greșit! Asta nu înseamnă că este prea târziu, tata m-a făcut la vârsta pe care o am eu acum și a fost foarte bine. Îmi plac copiii și mi-aș dori unul', a declarat Mihai Mitoșeru în interviul acordat pentru cei de la ego.ro.

Din punct de vedere profesional, actorul a adăugat că ar schimba multe dacă ar da timpul înapoi. Și-ar dori să fie mai curajos și mai încrezător în propriile forțe.

„Am multe regrete. Aș schimba multe. În viața personală n-aș mai face greșelile pe care le-am făcut. Profesional aș fi dorit să am mai mult curaj și încredere în mine', a mai adăugat actorul pentru sursa mai sus menționată.

coral