Mihai Mitoseru are o relatie speciala cu mama sa, insa sotia lui are o relatie absolut minunata. In mod surprinzator, femeia isi adora nora, demontand mitul conform caruia mamele de baieti sunt niste soacre greu de suportat.

Camelia Mitoseru si-a crescut singura fiul inca de cand avea cateva luni, iar relatia lor, in aceste conditii, e normal sa fie foarte stransa. Totusi, femeia nu-i ia partea lui Mihai cand se cearta cu nevasta lui!

Prezentatorul TV ne-a marturisit ca mama lui tine cu Noemi, de fiecare data cand se isca o neintelegere, fie ea mica sau mare, in cuplu.

 ”M-a fugarit cu un umeras cand m-am certat cu nevasta-mea. Ea tine cu nevasta-mea tot timpul. Eu nu stiam daca sa rad sau sa fug”, ne-a povestit Mihai.

”Alergam cu umerasul dupa el, dar lesinasem de ras, pentru ca toti strigau sa nu-i dau la fata. Intodeauna tin cu femeile, el e singurul barbat cu care mai tin, cand nu am incotro”, a completat Camelia Mitoseru.

Mama lui Mitoseru se considera soacra ideala:

”Iubesc cu adevarat fetele si tin foarte mult la sotia lui. Eu sunt numai intre femei si toate vin sa-mi povesteasaca la ureche cate ceva. Imi sunt dragi”.

coral