Mihai Neșu, dezvăluiri emoționante la 10 ani după ce a rămas în scaun cu rotile: „Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident”/ Mihai Neșu a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile la vârsta de 28 de ani. La 10 ani distanță de la cruntul accident, viața fostului fotbalist s-a schimbat radical. Acesta a ales calea credinței și s-a apropiat mult de Dumnezeu. Ba chiar, fostul fotbalist a afirmat că accidentul a fost o binecuvântare de la divinitate.

Mihai Neșu a rămas paralizat acum 10 ani

Mihai Neșu a rămas paralizat în urma unui accident la antrenament, în Olanda, unde era atunci la echipa din Utrecht. La 10 ani distanță de la tragicul eveniment, fostul fotbalist a ales calea credinței și a misiunilor umanitare. Ecesta a înființat o fundație care se ocupă de copiii cu probleme neuromotorii, iar în majoritatea timpului se ocupă de proiectele aflate în derulare.

Pe de altă parte, Mihai Neșu a mai trecut și prin alte momente dificile. Soția lui a ales să divorțeze, iar ambii lui părinți au încetat din viață.

Totuși, Mihai Neșu și-a păstrat optimismul și spune că, faptul că a rămas țintuit într-un scaun cu rotile, nu a fost ceva întâmplător, ci o binecuvântare de la Dumnezeu.

Mihai Neșu și-a găsit refugiul în credință

Mihai Neșu a povestit că, înainte de accident, nu avea o relație apropiată cu divinitatea.

„Viaţa mea înainte de accident a fost la fel ca viaţa majorităţii tinerilor. Aveam multe vise, îmi doream să câştig mulţi bani şi să pot să-mi cumpăr tot ce vreau. Cu Dumnezeu nu aveam nici o relaţie. Știam că există Dumnezeu, mai mi-aduceam aminte din când în când de El, chiar mi-era teamă să fac unele lucruri de frica lui Dumnezeu. Și, de multe ori, când aveam nevoie de ceva, mă rugam Lui să mă ajute. Dar cred că nu era o relaţie corectă şi sănătoas.

După accident, am avut o perioadă în care nu puteam accepta noua situaţie şi asta m-a dus la deznădejde. Nu mai vedeam nimic bun în viața mea, nici în prezent şi nici în viitor. Atunci am început să caut ajutor la fel de fel de oameni, în fel de fel de locuri, dar am văzut că nimic nu se schimbă. Și atunci tot la Dumnezeu am apelat’, a povestit Mihai Neșu, pentru familiaortodoxa.ro.

coral