Sezonul 9 al show-ului “Romanii au talent” inseamna si revenirea in juriu a lui Mihai Petre (39 de ani), care l-a facut pe Andi Moisescu (46 de ani) sa declare: „A aruncat cu «nu-uri» in stanga si-n dreapta de ma durea pe mine sufletul, dar pe concurenti”.

Acest sezon vine cu momente nemaivazute pana acum. Vineri, 8 februarie, telespectatorii il vor intalni pe unul dintre cei mai interesanti magicieni, al carui moment i-a facut pe jurati sa se ridice in picioare. “Esti cel mai amuzant tip pe care l-am vazut. Ai avut cea mai palpitanta reprezentatie pe care am vazut-o pe scena„, spune Andi Moisescu.

Un alt moment remarcabil al primei editii este cel al unei concurente care nu a renuntat niciodata la visul ei. A crezut in ea si a lucrat la perfectionarea numarului, iar vineri va ridica toti juratii in picioare si ii va face pe Mihai Petre sa spuna: “Intotdeauna am crezut ca show-ul acesta este despre oameni ca tine, care vin cu emotie sincera”.

Incepand din aceasta saptamana, in fiecare vineri seara, de la 20:30, show-ul Romanii au talent va aduce in atentia telespectatorilor momente inedite, nemaivazute si pline de suspans, care promit sa surprinda prin originalitate si creativitate. Acestea vor aduce reactii uluitoare in randul juratilor si prezentatorilor show-ului si replici precum: “Asa ceva nu am mai vazut in viata mea si nici nu cred ca o sa mai vad vreodata!”.

coral