Mihai Trăistariu a vrut să se sinucidă! Ce l-a împiedicat pe artist să îşi ducă gestul până la capăt

Mihai Trăistariu a acordat un interviu în care şi-a povestit viaţa, dar şi cele mai dificile momente prin care a trecut. Într-un interviu pentru ciao.ro, artistul a povestit despre depresia cu care s-a confruntat. Acesta le-a spus jurnaliştilor ca a avut să se sinucidă şi că a avut un ajutor nesperat. În interviu, cititorii au aflat povestea din spatele artistului, din spatele zâmbetului pe care mereu îl afişează. Cine este omul Mihai Trăistariu, ce întâmplări a avut, au fost câteva dintre subiectele abordate. El a explicat și de ce își dorește să devină milionar în euro!

Mihai Trăistariu: „Am fost în depresie. Tâmpenia cu chiloții m-a ajutat”

”Am avut senzația, la un moment dat, că am depresie pentru că aveam niște suferințe așa interioare, nu mă mai regăseam, acum vreo 5-6 ani și am căutat despre ele pe net și atunci am și descoperit cuvântul depresie, nu eram la zi cu noțiunea de depresie. Am văzut că Andreea Raicu a avut depresie, sau Andreea Marin, Gyuri Pascu – Dumnezeu să-l ierte – , citeam despre ei, despre artiști care au intrat în depresie, sau Michael Jackson care a început să ia pastile după care a și murit, sau Whitney Houston care la fel din lipsa succesului a început să se drogheze și după aceea a pierdut chiar tot succesul sau chiar și Mădălina Manole care, din depresia asta a ei și la fel de faptul că nu era chemată… S-a și plâns la un moment dat că e chemată o dată pe an să vorbească de copil, nicidecum să cânte sau să vorbească de partea artistică, de ce mai lansează, și era foarte indignată că a uitat-o lumea în halul ăsta. Ea, care umplea stadioane.. a ajuns să o cheme o dată pe an la tv și să o întrebe ce mai face bebelușul, cu cine mai stă, cu mami, cu tati, cine se ocupă de el. Era revoltată și intrase în depresie și după aceea și-a luat și viața. Sau Mălina Olinescu să nu mai spunem… cu care mă și întâlnisem cu un an înainte de a se sinucide și care, la fel, era într-o depresie că nu o cheamă nimeni nicăieri, că a uitat cine e și apoi s-a aruncat de la etajul 6. Artiștii suferă dacă sunt uitați și nu mai sunt chemați.” a afirmat artistul.

Trăistariu s-a tratat singur de depresie

” Eu pățisem același lucru, dar uite că tâmpenia cu chiloții pe care unii nu o înțeleg și e adevărat, eu n-am ce să le zic că le dau dreptate, ar trebui să mă înţeleagă oamenii că de frica de a dispărea din showbiz am făcut tâmpenii și uite că am făcut bine. Ei trebuie să mă înţeleagă pentru că în felul ăsta au vorbit despre mine și nu m-au uitat. Că au zis “uite, nebunul de Trăistariu ce a făcut”. Și-n felul ăsta am revenit în atenția lor și n-am dispărut. Și eu am fost mai mulțumit așa să vorbească așa decât deloc. Decât să zică “cine e ăla, care e că nu mai știu”. Eu am colegi de breaslă – nu vreau să dau nume, din anii 2000 – care nu mai fac nimic și-au schimbat meseria sau au plecat din țară și nu-i mai interesează. E păcat. Da, am avut un gen de depresie acum 5-6 ani când nu mă mai regăseam, îmi descărcăm de pe net chiar așa capitolul “depresia” să văd și eu ce înseamnă. Medicamente n-am luat, la psiholog n-am fost, mi-am trat-o singur citind foarte mult despre ea” a afirmat Mihai Trăistariu pentru ciao.ro.

coral