Doi români au fost găsiți înjunghiați în centrul orașului italian Milano, într-un caz ce pare extrem de greu de descifrat de polițiștii italieni. Cei doi români înjunghiați sunt oameni ai străzii. Polițiștii nu exclud să se fi înjunghiat reciproc.

Luni seara, la ora locală 22.22, mai mulți trecători au găsit un bărbat plin de sânge în Corso Garibaldi. Conform Milano Today, citat de observatornews.ro, a fost solicitată intervenția medicilor și a unui echipaj de poliție. Victima prezenta mai multe urme de înjunghiere la nivelul feței și a gâtului. Victima a fost identificată drept un român de 54 de ani despre care se știe că este un om al străzii.

În momentul în care medicii se pregăteau să transporte victima la spital, polițiștii au fost informați că, la câteva sute de metri, în Piazzale Marengo, un alt bărbat este întins pe jos și plin de sânge.

Forțele de ordine s-au deplasat către a doua victimă. Aceasta prezenta, de asemenea, urme de înjunghiere la nivelul capului. Și această victimă a fost identificată drept un român de 53 de ani, tot om al străzii. A doua victimă, ca și prima, a fost transportată la spital în stare gravă, dar stabilă.

Polițiștii italieni au în față un caz greu de descifrat. Există martori care susțin că ar fi văzut un bărbat care i-ar fi atacat pe cei doi oameni ai străzii, iar apoi au dispărut.

Însă oamenii legii merg și pe varianta conform căreia cei doi oameni ai străzii s-au înjunghiat reciproc, iar apoi bărbatul de 53 de ani s-a mai deplasat câteva sute de metri înainte de a-și pierde și el cunoștința din cauza sângerării abundente.

coral