News Flash:

Ministerul Turismului include Salina Turda în noul clip de promovare al Romaniei. VIDEO

19 Martie 2019
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
Salina Turda

Cunoscutul obiectiv turistic Salina Turda, cel mai vizitat  din România, a fost inclus și în noul videoclip de promovare turistică al României. 

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a României, „ca destinaţie ideală pentru 365 de zile de vacanţă pe an”, menționează Ziua de Cluj. Filmul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din ţara noastră. Clipul pune accent pe senzaţiile şi experienţele trăite de turiştii care acceptă invitaţia de a vizita România. Prin intermediul unor obiective simbolice pentru ţara noastră, potenţialii turişti au ocazia să experimenteze trăiri inedite şi autentice oferite de destinaţia turistică România.  Filmările clipului au fost făcute în toate regiunile ţării şi au suprins destinaţii emblematice şi locuri unice din România. „Te aştept în ţara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”, spune Ilie Năstase, în videoclip.

“Sunt numeroase destinaţii turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiştii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis şi chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracţie! Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenţiei tuturor”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Filmul a fost creat pentru a fi utilizat în campaniile de promovare ale Ministerului Turismului, precum campanii TV şi marketing online. În aceeaşi măsură clipul va fi promovat şi cu ocazia unor evenimente interne şi externe. Ministerul Turismului a mai realizat, la sfârşitul anului trecut, un film de promovare a turismului cultural şi de city-break care va fi folosit, de asemenea, în cadrul viitoarelor campanii de promovare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video

România, o destina?ie pentru 365 de zile de vacan?? pe an

Urm?ri?i noul clip de promovare a României!

Posted by Ministerul Turismului on Sunday, March 17, 2019

salina turda videoclip promovare ministerul turismului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1021 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032747 (s)