News Flash:

Ministrul Educației: “Să interzici ceva nu înseamnă totdeauna că ai şi rezolvat o problemă”

6 Februarie 2019
2272 Vizualizari | 0 Comentarii
telefoane in scoli

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a declarat că nu va interzice folosirea telefoanelor mobile în şcoli. “Să interzici ceva nu înseamnă totdeauna că ai şi rezolvat o problemă”, a declarat Andronescu, întrebată la un eveniment despre siguranţa copiilor pe net dacă este de acord cu această măsură.

Am scris fişele pe proiecte, vedem cum ne acceptă. E un proiect foarte mare, trebuie să mergem la Comisia Europeană să le aprobe. Probabil va dura până când demarăm proiectul. Din informaţiile pe care le am este vorba despre cel puţin două-trei luni. (...) O sumă mare. 400.000.000 de euro”, a declarat, marţi, ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu.

Am putea spera (n.r- de anul viitor să fie în şcoli). Noi avem prevăzute toate şcolile pentru toţi copii din gimnaziu şi liceu, dar rugămintea mea e să avem răbdare pentru că nu se poate totul o dată. Nu cred că găsim un producător care să cuprindă 90.000 de table inteligente, câte clase avem, şi un număr important de copii (...) probabil un milion jumătate - milion şi şapte sute de mii”, a adăugat Ecaterina Andronescu.

Despre interzicerea telefonului mobil din școli, Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a spus că nu este de acord cu acest lucru. ”Nu (n.r- nu ar trebui interzis telefonul mobil în şcoli). Ar trebuie să găsim o modalitate să folosim telefonul ca pe un instrument în procesul instructiv-educativ, nu să-l interzic”, a declarat, marţi, ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, conform Mediafax.

În primul rând, responsabilitatea (n.red. de averifica elevul) cade pe familie şi părinte care trebuie să corecteze. (...) Mulţi copii îmi scriu pe pagina de Facebook, uneori folosind un limbaj nu tocmai adecvat vârstei pe care o au. Le răspund şi îi corectez”, a explicat ministrul Educaţiei Naţionale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ministrul educatiei ecaterina andronescu elevi telefoane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1061 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044005 (s)