Update: Minora din Viișoara, dată dispărută, a fost găsită în din Câmpia Turzii pe stradă și amendată amendată în baza ordonanței militare, pentru părăsirea locuinței fără motiv.

Amenda pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanțele militare au crescut, valoarea fiind cuprinsă între minim 2.000 lei și maxim 20.000 lei.

Știre inițială: O minoră în vârstă de 17 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 1 aprilie, însă nu s-a mai întors.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, CIONTA PAULA-GEORGIANA, în vârstă de 17 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE  – înălțime 1.65 m, 78kg, fața rotundă, părul șaten deschis, ochii căprui; uneori poartă lentile de contact colorate.

Nu au fost puse la dispoziție informații despre îmbrăcămintea pe care o purta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112

coral