Hoațele minore care au terorizat Clujul jefuind oameni ziua în amiaza mare pe stradă sau în autobuz și chiar fiind agresive fizic, vor putea, în sfârșit, să fie trase la răspundere. În urmă cu doi ani, tinerele au bătut și jefuit o fată chiar în fața magazinului Sora.

Cele două fete, de 14, respectiv 15 ani, din Cluj-Napoca, au furat telefonul mobil al unei persoane, în timp ce se aflau în autobuz.  Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au găsit telefonul în casa fetelor, în urma unei percheziții. Prejudiciul a fost de aproximativ 5.400 de lei, iar telefonul a fost înapoiat proprietarului.

”Cele două tinere de 14 și 15 ani au fost reținute pe 24 de ore, iar în cursul zile de 8 martie, au fost prezentate instanței, cu propunerea de arestarea preventivă. Față de cele două a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, spun polițiștii clujeni.

Cele două au comis o serie de fapte grave în 2019, având 15 dosare active pentru furt și violență. Părinții le-au scăpat din mâinile autorităților de nenumărate ori.

CITEȘTE ȘI:

Minorele care terorizau Clujul, prinse în flagrant la furat de un polițist

coral