Mircea Radu a făcut câteva dezvăluiri despre boala cu care se luptă de câțiva ani. Fostul prezentator TV a povestit pe blogul său personal prin ce momente dureroase este nevoit să treacă din cauza durerilor.

Mircea Radu se confruntă cu spondiloza cervicală și chiar dacă nu este o boală gravă, aceasta poate fi foarte dureroasă.

Afecțiunea apare, în general, odată cu înaintarea în vârstă, dar nu numai.

Recent, Mircea Radu le-a povestit tuturor pe blogul personal cum îl afectează această boală și prin ce momente dificile este nevoit să treacă.

”Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie şi am umblat în raftul cu medicamente – ştiam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguieţe, colorate pentru afecţiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există.

Am înghiţit paracetamol cu apă de la robinet – «s-o laşi să curgă mai mult dacă vrei mai rece» am auzit în minte vocea asta familiară, de demult, din copilăria mea. M-am aşezat în pat, pe spate, aşteptând cu ochii deschişi ameţelile şi amorţeala pentru că, din ce am citit, spondiloza nu vine niciodată singură”, a scris Mircea Radu pe blogul personal.

Mircea Radu și-a început cariera în TV în anii ’90, ca prezentator al știrilor TVR. Proiectul care l-a făcut celebru și l-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului a fost emisiunea ”Din Dragoste”, difuzată de Antena 1.

Ultima sa apariție la TV ca prezentator a fost la ”Ie, Românie”, pe Antena 1, emisiune întreruptă brusc în urmă cu doi ani. Mircea a luat o pauză de la televiziune pentru a se dedica complet familiei sale, soției și celor doi copii.

coral