Conflictul dintre Mirela de la Insula Iubirii si ispita Nicoleta pare sa nu se fi incheiat, desi sezonul trecut s-a sfarsit acum ceva luni. Nicoleta a vorbit despre Mirela pe retelele de socializare, spunand ca nu are cum sa fie manager la resort-ul pe care il detine sotul ei, deoarce nu stie limba romana

„Diva lucreaza acolo, din ce am inteles de la voi este ceva ospatarita. Daca serveste la mese sau daca este manager… bine, manager care nu stie sa vorbeasca limba romana… Mi se pare aiurea sa spui ca detii un resort care nu este altul sau care nu a fost al tau vreodata ca nu ai muncit tu vreodata pentru el, a fost al partenerului”, a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

Bruneta s-a infuriat cand a auzit cele spuse si a clarificat situatia pe retelele de socializare, explicand ce face ea acum mai exact. „Daca vreti sa deschideti aceasta discutie, haideti sa o deschidem  pentru cei care ati vazut story-urile domnitei, da. Sunt ospatarita. Sunt ospatarita atunci cand angajatii mei au nevoie de ajutor, sunt receptioner cand angajatii mei intampina o problema si sunt sefa atunci cand toate oalele se sparg. Dar, un dar important, toate aceste roluri le am la propriul meu resort, al meu si al sotului meu.

Ce a fost cu M.I? Eu si sotul meu am decis intr-un moment sa ne retragem putin din viata tumultoasa a afacerilor, si da, am dorit sa vindem Salt Resort Cojocna. Distinsa dna M.I., impreuna cu sotul ei, au dorit sa il cumpere. Contract, clauze, totul facut, insa dupa 3 luni am decis sa anulam contractul si sa devin eu cea care se va ocupa de Resort, bineinteles am tot sprijinul sotului si mai ales al copiilor care sunt foarte implicati si multumesc lui Dumnezeu pentru tot. Noi ducem acum o viata linistita. Nu am timp de,, barfe” pe la urechile mele. Alte nelamuriri?”, a scris Mirela Banias pe retelele de socializare.

coral