Toata lumea a fost afectata de drama prin care a trecut Andreea Balan. Oameni simpli, dar si colegi din showbiz, si-au exprimat sustinerea pentru artista, in momentele cumplite prin care a trecut.

Si Mirela Vaida, la randul ei viitoare mamica pentru a treia oara, a fost marcata de acest episod.

Mirela Vaida, despre drama Andreei Balan

Insarcinata in 34 de saptamani, Mirela Vaida a povestit ce vorbise cu Andreea Balan, cu putin timp inainte de operatia ei de cezariana, dar si ce parere are despre acest incident.

„Eu o sa nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gandit ca in cazul unei cezariene s-ar putea intampla asa ceva. Eu cu Andreea am vorbit si, cumva, am fost tot timpul in legatura, pentru ca stiam ca nastem la distanta mica, pentru ca stiam ca ea isi doreste al doilea copil… Ea ne-a si tinut la curent cu toate pregatirile, pe Instagram, pe Facebook. A spus exact cate ore mai are pana naste, ca e ultima burtica, ca se imbraca mulat, cate kilograme a luat, cum si-a pregatit rezerva in spital – si am vazut cu totii – si spunea: "Mai am putin si o tin in brate pe Clara Maria".

Dom'ne, ma bucuram, ca sunt mama si stiam, dar parca acum, dand filmul inapoi, ziceai ca prevesteste, cu fiecare pas, ca o sa se intample o nenorocire – in sensul ca, atunci cand iti pregatesti si astepti mai mult, iti vine cineva si-ti arata ca planurile nu sunt asa. Si asta m-a dat peste cap, pentru ca eu nu pot si nu vrea sa concep ca aducerea pe lume a unui copil ar insemna sa ramai cu niste traume pe viata, tu, ca mama.

La varsta ei, la ambitia ei, la activitatea ei, la forta ei de munca, nu vreau, nu pot si nici nu trebuie sa concep asta. Si eu chiar ma rog la Dumnezeu sa avem vesti bune despre ea cat mai repede, sa se ridice repede din pat si sa ne intalnim in parcuri, pentru ca vine cea mai frumoasa perioada a noastra de mamici”, a spus Mirela Vaida, conform OK! Magazine.

Va reamintim ca Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana, pentru cel de-al doilea copil al sau. Artista a facut o embolie amniotica, o complicatie extrema de rara, care se intampla o data la 80.000 de cazuri. Acum, vedeta este stabila si in recuperare si le multumeste medicilor pentru ca i-au salvat viata.

coral