Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de fanii ei pentru spectacolul pe care îl face mereu pe micile ecrane. În plus, este apreciată și pentru felul în care arată, deși se apropie de 40 de ani.

Ce face Mirela de patru ori pe săptămână

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate și talentate prezentatoare TV de la noi din țară, iubită de o mulțime de oameni. Este foarte activă pe rețelele de socializare și are o comunitate mare de oameni care o urmăresc. Îi ține la curent pe aceștia cu tot ce este nou și le vorbește despre tot ce mai face.

Mirela Vaida are o mulțime de responsabilități, este foarte ocupată, dar nu uită de fanii ei. Pe rețelele de socializare le transmite acestora tot ce este nou, iar de data aceasta le-a dezvăluit secretul siluetei sale. Stresul și activitatea o țin mereu în priză, dar se pare că nu uită nici de sport. De patru ori pe săptămână merge la sală, de unde spune că vine foarte relaxată și plină de viață.

“Am ajuns la sală! Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez. Apoi fug inapoi 30 km sa iau copiii de la scoala/gradi si sa ne indreptam catre activitatile lor extracurriculare: pian, fotbal, inot, tenis, etc! Asta se intampla de 3-4 pe saptamana! Nu, nu e greu! Miscarea imi da o stare super buna, imi da energie pentru toata ziua, ma face sa ma simt vie, chiar daca, dupa atata efort, pe cantar nu se vede niciun gram!!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Ce dietă ține Mirela Vaida

Mamă a trei copii, prezentatoarea emisiunii Acces Direct are o siluetă impecabilă. Chiar dacă se apropie de 40 de ani, reușește să arate foarte bine și concurează cu ușurință cu fetele mult mai tinere decât el.

Mirela Vaida spune că nu urmează o dietă anume, ci doar este foarte atentă la stilul de viață pe care îl adoptă. Evită dulciurile,

coral