Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1 ne-a marturisit ca are o soacra moderna, cu conturi pe retelele de socializare, dar si vigilenta – nu-i scapa nici o stire despre cea care i-a daruit trei nepoti! Zicala "soacra, soacra, poama acra" nu i se potriveste, Mirela spunand ca se intelege de minune cu ea.

Mirela Vaida are soacra la distanta, femeia locuind la Cluj-Napoca. Se vad mai rar, prin urmare, insa compenseaza vorbind foarte des la telefon. Amandoua cu simtul umorului, Mirela si “Tita” – cum i se adreseaza vedeta mamei-soacre – se inteleg de minune!

„Am o soacra cu care imi permit tot felul de glume si care e pe mintea mea. E profesoara de informatica, e foarte cool, ne tachinam pentru ca ne placem”, a recunoscut Mirela Vaida pentru Libertatea.

Cea mai buna dovada a relatiei lor foarte stranse este dressingul Titei, unul plin de haine tineresti, „mostenite” de la nora din Bucuresti!

„Soacra mea e mai slaba ca mine, hainele care imi raman mici i le dau ei”, ne-a marturisit Mirela, care „a iesit” din multe rochii, perechi de pantaloni, fuste si bluze, dupa ce a trecut prin trei sarcini, care, inevitabil, i-au modificat silueta. In afara catorva lucruri care, desi n-o mai incap, au o valoare sentimentala si pe care a preferat sa le pastreze, restul hainelor au luat drumul Clujului si au „aterizat” acasa la mama sotului ei.

coral