Mirela Vaida este foarte fericita in prezent, mai ales ca are o familie mare si intelegatoare. Mai mult decat atat, fosta prezentatoare tv este pregatita sa mai aduca un copilas pe lume, avand in vedere faptul ca este insarcinata. Mandra tare ca familia se mareste, acum vedeta de televiziune nu mai are nicio retinere in a povesti prin ce a trecut in anii precedenti.

Mirela Vaida a povestit ca a fost la un pas de moarte, dupa ce a pierdut o sarcina. Fosta prezentatoare tv a povestit pas cu pas cum a avut loc totul, iar detaliile sunt terifiante! Totul a inceput la Sinaia, unde Mirela canta. La un moment dat, vedeta a simtit ca ii este rau si ca are o senzatie ca pierde sange. Apoi, vedeta s-a dus pana in camera de hotel unde a realizat ca avea hemoragie. Crezand ca e o raceala, s-a dus la doctor, insa verdictul a fost altul: sarcina extrauterina.

”Cantam de 40 de minute la Sinaia. Ma simteam mai rau, dar am crezut ca e o raceala netratata. Am simtit ca ceva se intampla in timp ce cantam. O senzatie ca pierd sange si ma uitam in jurul meu sa nu se intample ceva, sa vad. Practic curgea sange. Am terminat de cantat, eram pe tocuri, a trebuit sa urc pana la etajul 1 unde aveam eu camera si cand am ajuns in camera atunci am vazut ca am avut o hemoragie. Dar credeam ca e o raceala si am mers la doctor dupa cateva zile.

In ziua aia a fost ceva mai evidenta hemoragia si imediat au spus medicii sa merg sa-mi ia sange si mi-a facut BCG-ul ala sa vada daca sunt insarcinata. Mi-au spus ca am pierdut sarcina. Socul a fost cand am aflat ca era extrauterina si atunci automat trebuie sa pierzi sarcina. Daca nu… muream. Atunci mi-a fost teama ca nu voi putea sa am copii niciodata. Daca prima a fost extrauterina asa vor fi si celelalte”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

”Eram in vacanta in Franta. Mi-am facut si acolo multe teste si eram fericiti ca vom avea un copil. Cand m-am intors, ceva din mine imi spunea ca nu e bine. Dar nu stiu ce, nu aveam niciun semnal. Am fost la ecograf si acolo mi-a spus ca am o sarcina care se intampla o data la nu stiu cate cazuri. Adica nu are sac vital. Pe scurt, nu are viata in el. Nu exista embrion, nu exista inimioara. Aveam toate simptomele de sarcina, dar nu aveam fat. In momentul ala a fost un soc.

Am spus ca nu se poate. Am avut momente in care mergeam la biserica. Ma intrebam: «De ce mie, ce am facut? Cu ce am gresit?». A trebuit sa fac chiuretaj si la a doua si imediat dupa eram la emisiune. Dupa aceea mi-am facut niste investigatii mai serioase. Doctorita imi spunea ca de la 30 de ani, femeilor le scad sansele cu 50% sa samana insarcinate pe cale naturala. Uite ca m-a ajutat Dumnezeu si acum e anul si copilul”, a mai spus Mirela Boureanu Vaida.

coral