Face ce face si socheaza din nou! Mirela Vaida, aparitie spectaculoasa de acum 17 ani. Cum arata cea mai iubita prezentatoare tv in adolescenta?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Mirela Vaida se claseaza in topul celor mai frumoase si apreciate prezentatoare tv de la noi din tara. Mereu cu zambetul pe buze si plina de energie pozitiva, blondina aduce numai bucurie in sufletul romanilor. Are o familie frumoasa si nu ezita sa posteze fotografii alaturi de cei mici cu fiecare ocazie.

Ei bine, putini sunt cei care isi mai amintesc cum arata artista in urma cu 17 ani. A debutat in anul 2003, in trupa D’Or si a facut furori cu vocea, dar si cu trupul perfect. Decolteul generos si picioarele lungi erau numai bune de aratat in tinutele super sexy, bluzite minuscule si fuste pana sub fund.

A incercat mai multe stiluri muzicale de-a lungul timpului, insa, in cele din urma, a decis ca folclorul se muleaza cel mai bine pe timbrul ei. Desigur ca nu a lasat deoparte nici emisiunile tv, devenind in momentul de fata una dintre cele mai de succes prezentatoare tv din Romania.

Adevarata explozie de audienta a avut-o dupa ce a moderat emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o din anul 2011 pana in 2016.

coral