Nunțile sunt ocazii speciale și fericite în sine, dar poate că și mai special este să citești despre gesturile minunate realizate din pură iubire, în cadrul acestor evenimente. Ceea ce o mireasă, Elizabeth, a făcut pentru viitorul ei soț a lăsat milioane de oameni care au văzut clipul, în lacrimi.

Elizabeth și Scott urmau să se căsătorească pe 27 ianuarie 2018, în Sydney, Australia. Totul fusese perfect. În timp ce mireasa elegantă intra în cameră cu fiul ei, se pregătea pentru momentul ce mare, care urma să fie o surpriză uriașă și total neașteptată pentru mire.

Scott a început să nu mai audă la vârsta de 5 ani, iar trei zile mai târziu era surd. În timp ce Elizabeth se pregătea să meargă către altar, un cântec a început să ruleze pe fundal. Cei doi miri se întâlniseră în urmă cu 2 ani, iar femeia cu doi copii era atât de îndrăgostită încât începuse chiar de atunci să învețe limbajul semnelor.

Cu trei luni înainte de ziua cea mare, Elizabeth a învățat să spună versurile piesei de dragoste în limbajul semnelor. Imediat ce Scott și-a dat seama ce făcea mireasa lui, a izbucnit în lacrimi.

Elizabeth a declarat, după ce clipul de mai jos a devenit viral: „Am primit mesaje din toată lumea. Preferatele mele au fost cele de la părinții cu copii cu dizabilități, mi-au spus că le-am dat speranță că într-o zi și copiii lor vor găsit dragostea adevărată.”

coral